Matt Damon zoende Scarlett Johansson op een heel ongemakkelijk moment

Matt Damon zoende Scarlett Johansson op een heel ongemakkelijk moment

Niet echt de juiste maaltijd...

De nodige filmfanaten zouden er behoorlijk wat voor over hebben om een kus te mogen delen met Scarlett Johansson. De actrice wordt al decennialang gezien als een van de mooiste vrouwen in Hollywood, maar toch blikt Matt Damon niet met veel plezier terug op zijn zoen met Johansson.

Johansson, voornamelijk bekend van haar rol als Black Widow in het MCU, was naast Damon te zien in de film We Bought a Zoo. Hierin delen de twee acteurs een zoen, maar Damon kon hier niet echt van genieten vanwege de volgende reden.

Kus
Damon geeft op dit moment de nodige interviews om zijn nieuwste film, Oppenheimer, zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek liet Damon zich uit over de opnames van We Bought a Zoo in 2011, waarin hij Johansson dus mocht kussen.

De nodige mannen noemen hem dan ook een geluksvogel, maar Damon heeft er niet veel goede herinneringen aan overgehouden. Zo zegt de acteur: "We hadden de opnames voor deze scène afgerond en we gingen samen lunchen om dit te vieren".

Meer
Toen de twee acteurs terugkwamen, werd ze echter gevraagd dit opnieuw op te nemen. Zo vervolgt Damon: "We dachten dat het voorbij was, maar dus niet. Scarlett kwam op me af en zei toen: "Sh*t, ik heb net een broodje ui gehad!" Zij vond dus dat ze behoorlijk stonk".

Ondanks het feit dat Damon Johansson hiermee plaagde, viel het eigenlijk wel reuze mee. Damon eindigt door grappend te zeggen: "Voor mij rook haar adem naar rozen!"



NieuwsFilm

meest populair