Salma Hayek scheurt bijna uit haar badpak al stoeiend in het zwembad

Salma Hayek scheurt bijna uit haar badpak al stoeiend in het zwembad

Haar volgende film maakt ze met Angelina Jolie.

Actrice Salma Hayek is niet meer weg te denken uit Hollywood. Ze speelde al in het Marvel Cinematic Universe en ieder jaar heeft ze wel een opvallende bioscoopfilm.

Op Instagram wordt ze op de voet gevolgd door bijna 26 miljoen mensen. Haar nieuwste badpakfoto kreeg binnen slechts vier uur bijna 600k likes. En dat is niet raar: we zien haar weer eens in een zwembad.

Sinds 2020
De afgelopen jaren verschenen er heel wat films met Salma. Na de komedie Like a Boss en het R-rated drama The Roads Not Taken uit 2000 was ze in '21 te zien in Prime Video's Bliss, de actiekomedie Hitman's Wife's Bodyguard, de Marvel-film Eternals en de succesvolle biopic House of Gucci.

Afgelopen jaar hoorden we haar als Kitty Softpaws in Puss in Boots: The Last Wish en dit jaar had ze een belangrijke rol in Magic Mike's Last Dance. Recent was ze te zien in een vermakelijke Black Mirror-aflevering van Netflix. Haar volgende film wordt het drama Without Blood van Angelina Jolie.

Zwembad
"Genoten van de grote zegeningen van zon, water en liefde. #dankbaar," schrijft de bekende actrice bij een drietal foto's waarop we haar in het zwembad zien met vermoedelijk haar man. Ze stoeien wat en daarna laat Salma haar badpak zien met een behoorlijk decolleté.


De foto's van de 56-jarige Salma Hayek in het zwembad zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair