3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Full Metal Jacket (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: R. Lee Ermey, Matthew Modine, Vincent D'Onofrio, e.a. | Kijk direct
Sergeant Hartman bereidt in een trainingskamp voor mariniers een groep militairen voor de Vietnamoorlog. Dat doet hij op een onmenselijke wijze. Tot zijn grote ergernis, lijkt een van zijn rekruten - Gomer - zijn methodes niet te trekken. Later verslaat een van deze militairen, Joker, de oorlog als reporter tijdens het Tet-offensief.



Hairspray (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Nikki Blonsky, John Travolta, Brittany Snow, e.a. | Kijk direct
Tracy ziet haar droom uitkomen wanneer ze auditie mag doen voor The Corny Collins Show, een dagelijks dansprogramma op tv. Ondanks de vooroordelen die veel mensen over haar hebben, weet ze met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes een rol te bemachtigen. Dit tot groot ongenoegen van de verwende dancing queen Amber, die haar eigen positie in gevaar ziet komen.



Whiplash (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



NieuwsFilm

meest populair