3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Fury (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Scott Eastwood, e.a. | Kijk direct
1945, richting het einde van de Tweede Wereldoorlog. Wardaddy, een meedogenloze Amerikaanse sergeant, heeft de opdracht om met vier soldaten met een tank op missie te gaan achter de vijandelijke linies. Met weinig mankracht en wapens proberen de militairen het hart van nazi-Duitsland te treffen. Deze missie is levensgevaarlijk, maar Wardaddy en zijn mannen weten van geen opgeven.



Senior Year (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a. | Kijk direct
Cheerleader Ruby belandt na een mislukte stunt in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze weer. Ruby baalt ervan dat ze nooit haar droom heeft waar kunnen maken: koningin worden van het schoolbal. Ze regelt daarom dat ze terug mag naar de middelbare school om dit alsnog voor elkaar te krijgen.



Extraction (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a. | Kijk direct
Huurling Tyler Rake en zijn team worden door een Indiase drugsbaron ingeschakeld om diens tienerzoon uit de klauwen van een concurrent uit Bangladesh te bevrijden. Voor die missie reist Rake af naar hoofdstad Dhaka, waar hij in de levensgevaarlijke onderwereld belandt. Ondertussen zoekt hij ook zelf naar verlossing.



NieuwsFilm

meest populair