Heftig: Bodyguard deelt Megan Fox een enorme klap uit tijdens avondje uit

Heftig: Bodyguard deelt Megan Fox een enorme klap uit tijdens avondje uit

Het is een ongelukje, maar het loopt gelukkig goed af.

De laatste paar weken kwamen er wel vaker berichten langs over Megan Fox, voornamelijk i.v.m. haar relatie met zanger Machine Gun Kelly. De twee hebben een knipperlichtrelatie maar zijn op dit moment weer samen. Toch verliep een recente date iets anders dan verwacht...

Het leek erop dat de twee bekendheden niet meer samen waren, maar toen de Transformers-actrice recentelijk een spannend kiekje deelde reageerde Machine Gun Kelly hier erg enthousiast op. Meteen deed het gerucht weer de ronde dat de twee weer samen zijn en dat blijkt ook te kloppen.

Date
De twee tortelduifjes werden gespot op de O.C. Fair in Californië, een bekende kermis/pretpark. Een aanwezige liep het VIP koppel tegen het lijf, maar hij was duidelijk geen fan van Machine Gun Kelly en probeerde de zanger een klap te verkopen.

Dit had hij echter beter niet kunnen doen, want meteen springt de gigantische bodyguard te hulp. Een klein probleempje: de bodyguard wil snel ingrijpen, maar geeft hierdoor ook Fox een behoorlijke duw, die vol tegen een ijzeren paal wordt geduwd.

Filmpje
Machine Gun Kelly gaat vervolgens naar haar toe, maar gelukkig lijkt het nog goed met haar te gaan, want de twee lopen vervolgens het beeld uit, gevolgd door de bodyguard. Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair