'Saw X' onthult eerste blik op terugkeer van de beruchte Jigsaw

'Saw X' onthult eerste blik op terugkeer van de beruchte Jigsaw

De iconische Jigsaw is weer terug.

De Saw-franchise gaat inmiddels alweer een tijd mee. Bijna twintig jaar na de eerste film is Tobin Bell weer terug als Jigsaw in Saw X, alweer de tiende film in de franchise. De eerste blik op de film komt gepaard met een aantal interessante details.

Er gaan al een tijdje geruchten in de rondte dat Saw X zich af zou spelen tussen de eerste en tweede film. De producenten van de film bevestigen dit nu.

Eerste details
De film speelt zich dus af tussen de gebeurtenissen van Saw I en Saw II. Een zieke en wanhopige John Kramer reist af naar Mexico voor een riskante en experimentele medische ingreep in de hoop op een wondermiddel om zijn kanker te genezen. Hij komt er al snel achter dat de hele operatie oplichterij is om de meest kwetsbaren te bedriegen.

Gewapend met een hernieuwd doel keert de beruchte Jigsaw terug naar zijn werk, waarbij hij de rollen van de oplichters omdraait op zijn kenmerkende viscerale manier door middel van sluwe, gestoorde en ingenieuze vallen.

Eerste blik
Kevin Greutert regisseert met Saw X alweer zijn derde Saw-film. Hij maakte eerder Saw VI en Saw 3D. Je bekijkt de eerste blik op Tobin Bell als John Kramer hieronder.


De film is vanaf 29 september in de bioscoop te zien, maar liefst een maand eerder dan de oorspronkelijke verschijningsdatum. De cast bestaat verder onder andere uit Michael Beach (Dahmer), Synnøve Macody Lund (Ragnarok) en Shawnee Smith die terugkeert in de rol van Amanda.

NieuwsFilm

meest populair