Merkwaardige trailer voor bovennatuurlijke horrorfilm 'Dear David'

Merkwaardige trailer voor bovennatuurlijke horrorfilm 'Dear David'

Misschien wel een verassing!

Op het internet is een trailer opgedoken van de nieuwe horrorfilm Dear David. Ondanks het feit dat er geen echte grote namen bij het project betrokken zijn, ziet deze er zeker niet verkeerd uit en verdient deze het wel om hieronder gedeeld te worden.

Dear David werd gemaakt door regisseur John McPhail, o.a. bekend van Where Do We Go From Here? en Anna and the Apocalypse. Het verhaal gaat over een schrijver/tekenaar, wiens werk niet echt wordt geapprecieerd. Op een dag heeft hij hier dan ook genoeg van.

Geest
Internettrollen hebben het op de man gemunt, die op een dag reageert met een behoorlijk gemene tweet. Vanaf dat moment wordt hij gevolgd door een zogenaamde 'David' op sociale media, maar daar lijkt het niet bij te blijven...

De man begint nachtmerries te krijgen en visoenen van een dood kind dat achter hem aankomt. Zijn waanideeën worden alsmaar erger, waardoor hij probeert een oplossing te vinden voordat het te laat is. De film is grotendeels gebaseerd op het verhaal van BuzzFeed schrijver Adam Ellis.

Bekijk de trailer van Dear David hieronder.



NieuwsFilm

meest populair