3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



Lyle, Lyle, Crocodile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Gordon en Will Speck | Cast: Shawn Mendes, Winslow Fegley, Javier Bardem, e.a. | Te zien op: Netflix
De familie van Josh is net naar New York verhuist. Hij kan maar moeilijk wennen aan deze nieuwe stad. Dat verandert allemaal wanneer hij op zolder iets bijzonders ontdekt: de zingende krokodil Wil. Dat is eerst even schrikken, maar al snel leren Josh en zijn ouders van hun bijzondere huisgenoot te houden. Helaas voelt hun knorrige buurman niet hetzelfde.



I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, e.a. | Te zien op: HBO Max
Een verschrikkelijk virus heeft mensen in lichtschuwe, bloeddorstige monsters veranderd. Kolonel Robert Neville blijkt als een van de weinigen immuun te zijn. Samen met zijn hond dwaalt hij rond door het uitgestorven New York. Neville heeft zich als missie gesteld een geneesmiddel te vinden waarmee de epidemie bestreden kan worden.



NieuwsFilm

meest populair