IJskoude reactie van Tom Cruise nadat hij door onbenullige journalist in de maling wordt genomen

IJskoude reactie van Tom Cruise nadat hij door onbenullige journalist in de maling wordt genomen

En die kerel mag het uitleggen ook

Al bijna 20 jaar is het internet in discussie over een 'prank' die werd uitgehaald bij de première van War of the Worlds in Londen. Daarbij reageerde Tom Cruise ijskoud, nadat hij door een onbenullige journalist in de maling werd genomen.

In de veronderstelling dat iemand hem wil interviewen, krijgt Tom Cruise echter een straal water in zijn gezicht. De ster blijft rustig en vraagt: "Waarom doe je dat? Wat is daar zo leuk aan?"

Zelf afhandelen
De beveiliging snelt toe - ook met een handdoekje, maar Tom Cruise wil het zelf afhandelen. Hij houdt de man staande die weg wil vluchten en vraagt: "Vind je het leuk om gemene dingen te doen? Nee, niet weglopen. Dat is onbeleefd."

De grappenmaker lijkt het een en ander uit te leggen. Tom Cruise hoort het aan en zegt kalm: "Ik geef jou een interview. Ik sta hier om jouw vragen te beantwoorden. En dan doe jij iets naars. Je bent een eikel."

Eigen mening
Mensen hebben al jaren een mening klaar staan bij onderstaande YouTube-video van Hunny Bee. Sommigen vinden zijn reactie volledig terecht. Anderen vinden het overtrokken.

Channel 4 zei destijds in een statement: "Het incident vond plaats voor Channel 4 voor een programma dat luchtige pranks uithaalt met sterren. Het was niet gemeen bedoeld en wij bieden meneer Cruise onze excuses aan."



NieuwsFilm

meest populair