Margot Robbie moest stoppen met haar prachtige accent

Margot Robbie moest stoppen met haar prachtige accent

Sommige fans vinden het maar niks.

Margot Robbie is een van geliefdste en bekendste namen in Hollywood. Ze scoort dan ook de ene na de andere grote rol, maar toch moest de actrice zichzelf 'aanpassen' om geaccepteerd te worden.

Robbie, o.a. bekend van sterk onthaalde films als I, Tonya en The Wolf of Wall Street, is afkomstig uit Australië. De 33-jarige actrice heeft dan ook een accent, maar hier is niet iedereen een fan van.

Reactie
Op dit moment zet Robbie zo goed mogelijk haar nieuwste project, Barbie, in het zonnetje, en natuurlijk gebruikt ze tijdens persconferenties gewoon haar eigen stem. Dit schoot een kijker in het verkeerde keelgat.

De reactie van deze persoon was als volgt: "Ik vind het belachelijk dat ze haar Australische accent gebruikt tijdens de reclamecampagne. Het is alsof ze aan wil tonen dat ze een goede actrice is, om te laten zien dat haar Amerikaans-Engels niks anders is dan een rol die ze speelt".

"Ze zit toch niet in Amerika met een werkvisa of wel? Ze woont en werkt in Hollywood en daar haalt ze ook haar enorme inkomen vandaan. Dus Margot, laat het accent vallen en doe gewoon normaal".

Ongeloof
Het was wel te begrijpen dat de meeste mensen het op zouden nemen voor de actrice en dat was ook het geval. Bekijk de trailer van Barbie nogmaals hieronder.

NieuwsFilm

meest populair