Zo was een week van Nebula-actrice Karen Gillan tijdens 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Zo was een week van Nebula-actrice Karen Gillan tijdens 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Een erg unieke 'behind the scenes' en een 'must see' voor fans en filmmakers!

Karen Gillan speelt Marvel-held Nebula. Zij neemt de kijkers mee naar een erg bijzondere 'behind the scenes' van de film Guardians of the Galaxy Vol. 3. De video biedt een erg uniek kijkje van de cast, crew en het overleg dat erbij komt kijken.

Bij de start van de onderstaande YouTube-video - op haar eigen kanaal - vertelt zij dat acteurs eigenlijk niet aan deze filmpjes beginnen. Maar Karen dacht dat de Marvel-fans wat meer informatie wel op prijs zouden stellen. En dat blijkt uit de vele positieve reacties.

Veel personeel en doorzettingsvermogen
De kijkers zien dat haar ochtend al erg vroeg begint. Het is eigenlijk nog midden in de nacht als zij naar de make-up moet. Ze geeft een rondleiding in het trailerpark. Elke trailer heeft een codenaam en die van haar doopte zij 'Rapscalion'.

Er is een leger aan personeel en veel doorzettingsvermogen nodig om haar om te vormen tot Nebula. De ster vertelt dat zij al 10 jaar in haar personage kruipt. Dat betekent dat zij al meer dan 100 keer is opgemaakt en verkleed is als Nebula.

Meer dan 100 keer
Ook heeft zij meer dan 60 dagen op de filmset doorgebracht. Ze vertelt dat haar mechanische arm gelukkig een rubberen mouw is. Karen laat ook stukjes op de filmset zien. Fans en filmmakers zien hoe zij geniet van haar collega's en het filmen. Haar uitleg is werkelijk een 'must see'!



NieuwsFilm

meest populair