3 toppers van films om nu op Disney+ te kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Kijk direct
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt de supersoldaat samen met Black Widow en de gevleugelde nieuwkomer Falcon in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.



Strange World (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Qui Nguyen | Cast: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, e.a. | Kijk hier
De familie Clade woont op de utopische planeet Avalonia. Boer Searcher en zijn vrouw Meridan kweken een speciaal gewas waarmee energie wordt opgewekt. Wanneer dit gewas wordt bedreigd door een virus, trekt Searcher samen met zijn puberzoon Ethan, met wie hij niet een heel goede band heeft, naar de onderwereld voor een oplossing. Daarvoor moeten ze onbekend en gevaarlijk gebied betreden.



NieuwsFilm

meest populair