Groot Hollywood-koppel gaat na 7 jaar uit elkaar: Sofia Vergara weer single

Groot Hollywood-koppel gaat na 7 jaar uit elkaar: Sofia Vergara weer single

Het was een moeilijk besluit

Sofia Vergara en Joe Manganiello maken bekend dat zij gaan scheiden. Het erg bekende Hollywood-koppel was 7 jaar getrouwd.

Hier in het bericht van Page Six zeggen zij: "We hebben de moeilijke beslissing genomen te gaan scheiden. We geven veel om elkaar en zouden het waarderen als jullie ons het respect en de privacy gunnen, zodat wij aan deze nieuwe fase kunnen wennen."

Niet bij elkaar
Op social media vroegen volgers zich al af of er iets aan de hand is. De 51-jarige actrice uit Modern Family is namelijk op vakantie in Italië. Ze wordt gespot met vrienden, maar geen Joe.

Nou had de 46-jarige acteur wel filmopnamen van Nonnas, maar met de staking van de acteursvakbond en schrijversvakbond ligt het werk stil. Joe feliciteerde Sofia al eerder met haar verjaardag. Maar voor zijn doen was het maar een kil bericht op Instagram.

Uit elkaar gegroeid
Een bron zegt dat het stel uit elkaar is gegroeid. Gelukkig hebben we de foto's nog. Twee weken geleden plaatste Sofia Vergara onderstaande foto's van hun vakantie in Italië op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair