Sofia Vergara heeft het bloedheet in haar badpak dat haar rondingen volledig prijsgeeft

Sofia Vergara heeft het bloedheet in haar badpak dat haar rondingen volledig prijsgeeft

De actrice rondt haar vakantie af.

De zvk oftewel de zomervakantie staat voor veel Nederlanders voor de deur. Voor actrice Sofia Vergara zit haar vakantie er alweer op. En dit laat ze haar vele fans op Instagram weten in een wel erg opvallend badpak.

Met maar liefst 30,3 miljoen volgers heeft de in Barranquilla, Colombia geboren brunette dan ook flink wat ogen op zich gericht. Met haar nieuwste post verdiende ze zelfs een kleine miljoen likes en ruim vijfduizend reacties.

Films en series
Maar we zien haar uiteraard niet alleen in een badpak. Op de IMDb staat vermeld dat we haar binnenkort te horen of zien krijgen in de R-rated komedie Doggy Style / Strays. Zou ze de stem van een poedeltje inspreken?

Daarnaast heeft ze de hoofdrol in de serie Griselda over Griselda Blanco, een toegewijde moeder die een van de meest winstgevende Colombiaanse kartels in de geschiedenis wist op te bouwen.

Badpak
Een paar dagen geleden plaatsten we nog het bericht Sofia Vergara hijst haar prachtige lijf in badpak waar je mond wagenwijd van openvalt en nu zien we haar weer in een bijzonder opvallend badpak, met een flatterende pasvorm. Klik maar op onderstaande links.


De opvallende foto's van de prachtige 51 jarige Sofia Vergara in haar badpak zien? Check deze dan op haar Instagram-account. En ze plaatste ook een video.

"Laatste dagen vakantie! Zelfs als je zo heet bent, hou ik van je Ravello!!!??" schrijft Sofia bij de foto's. Ravello is een mooi plekje in het zuiden van Italië, waar het kwik ruim boven de dertig graden uitkomt.

Liever een Nederlandse?
Uiteraard zien we meer opvallende foto's van actrices. Zo plaatsten we ook bijzonder verpletterende foto's van Sylvie Meis op FilmTotaal.

NieuwsFilm

meest populair