3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Waves (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Tyler is een getalenteerd worstelaar en is gelukkig met zijn vriendin. Door toenemende druk van zijn vader Ronald en een blessure gaat het echter langzaam bergafwaarts met hem. Hij weet niet meer hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Een tragisch sterfgeval zet zijn leven vervolgens volledig op zijn kop. Zijn familieleden moeten dealen met de gevolgen.



Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostsschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.



I Came By (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Babak Anvari | Cast: George MacKay, Kelly Macdonald, Hugh Bonneville, e.a. | Kijk direct
Toby en Jay, twee rebelse graffitikunstenaars, hebben het gemunt op de huizen van de elite en spuiten binnen op de muren een tag. Vervolgens delen ze foto's van hun acties op social media en die worden flink bekeken. Wanneer Toby alleen op pad gaat en een donker geheim in een verborgen kelder ontdekt, brengt hij iedereen in zijn omgeving in gevaar.



NieuwsFilm

meest populair