'Zack Snyder's Justice League' plotseling verdwenen van HBO Max in meerdere Europese landen

'Zack Snyder's Justice League' plotseling verdwenen van HBO Max in meerdere Europese landen

Op dit moment is de speciale versie van Justice League alleen nog maar te bekijken in Amerika.

Verschillende oplettende kijkers hebben opgemerkt dat Zack Snyder's Justice League op mysterieuze wijze is verdwenen van HBO Max in verschillende Europese landen.

Volgens speculerende fans zou dit te maken hebben met gedoe rondom een muzieklicentie, maar anderen denken dat Warner Bros. de film heeft verwijderd om geen nabetalingen meer te hoeven doen aan de crew en cast die de film hebben gemaakt.

Mysterieuze reden
Eerder werd de trailer voor de film al verwijderd van het YouTube-kanaal van Warners. Zij lieten hierop weten dat het daarbij ging over het eerder genoemde gedoe over muziekrechten.

Vreemd genoeg is Zack Snyder's Justice League momenteel wel nog via Max in de Verenigde Staten te streamen. In Nederland is de film op dit moment ook gewoon nog te streamen.

De échte versie
Een andere reden voor de verwijdering in sommige landen kan zijn om de film af te schrijven bij de belastingaangifte, iets dat wel vaker gebeurt bij filmstudio's. Op dit moment heeft Warner Bros. er nog niks officieel over gemeld.



Toen de oorspronkelijke versie van Justice League verscheen in 2017, werd Snyder overal als regisseur van de film genoemd. Het is echter geen geheim dat Joss Whedon Snyder omwille van een tragische gebeurtenis in zijn familie de opnames van Justice League overnam. En dat leidde tot een film die erg slecht werd ontvangen.

Getroebleerd project
Toen de film ook niet genoeg opbracht in de bioscopen, was alle hoop op een Justice League: Part Two vervlogen. Snyder kreeg het uiteindelijk wel voor elkaar om 75 miljoen dollar los te peuteren om zijn eigen 'director's cut' af te maken. Deze werd vervolgens in 2021 op streaming uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair