De reactie van James Gunn op de volgende DC-film 'Blue Beetle' is onthuld

De reactie van James Gunn op de volgende DC-film 'Blue Beetle' is onthuld

Wat vindt de nieuwe baas van de komende film?

DC heeft een zeer teleurstellende eerste helft van het jaar erop zitten. Shazam! 2 was al een aanzienlijke flop, maar The Flash lijkt zelfs de grootste flop ooit te worden voor Warner Bros. Discovery. Heeft Blue Beetle meer kans op slagen?

Alle DC-films die dit jaar uitkomen zijn gemaakt voordat James Gunn en Peter Safran de nieuwe CEO's van DC Studios werden, maar Blue Beetle lijkt al goed in hun nieuwe DCU te passen.

Reactie
Hoofdrolspeler Xolo Maridueña sprak onlangs met Total Film over Blue Beetle. Hij onthulde Gunn's reactie op de film: "Ik herinner me gewoon dat James Gunn de hele tijd een heel opgewonden energie had. Maar ze kwamen in deze positie van de film die al wordt gemaakt en zeiden dan: 'Oké, laten we eens kijken wat we hier hebben'."

"Het voelde erg belonend dat ze er echt goed op reageerden en ervan genoten. Ze hadden hier en daar hun aantekeningen qua verhaal, maar ik denk dat [ze] denken dat we het heel goed hebben gedaan door de essentie van Jaime en de familie Reyes vast te leggen. "

Eerste DCU-personage
James Gunn heeft in het verleden al toegelicht dat Maridueña in toekomstige DC-projecten de rol van Jaime Reyes/Blue Beetle blijft spelen en het dus het eerste echte personage wordt in Gunn's nieuwe DCU.


Blue Beetle is vanaf 17 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. We zullen er dan achter komen of DC nog wat pit in zich heeft.

NieuwsFilm

meest populair