Emily Blunt is in gesprek met Robert Downey en stuurt haar man naar 'A Quiet Place'

Emily Blunt is in gesprek met Robert Downey en stuurt haar man naar 'A Quiet Place'

De man van Emily Blunt is misschien wel bekender dan de actrice is

Emily Blunt is druk met de promotie van haar nieuwste film Oppenheimer. Haar man, John Krasinski, duikt overal naast haar op. Maar wie is die echtgenoot eigenlijk?

John Krasinski is een acteur en regisseur die in Nederland opviel met A Quiet Place. In die film speelt ook Emily Blunt. Maar de 43-jarige John acteert al zo'n 20 jaar in films en series - net als de 40-jarige Emily. Velen kennen John van de series The Office en Jack Ryan.

Haar stalker
Ze leerden elkaar kennen in 2008 en het klikte meteen. Later bekende John dat hij weg was van Emily, nog voordat hij haar ontmoette. Dat kwam door haar rol in A Devil Wears Prada. Hij zag de film zeker 70 keer en is blij dat zij hem niet als haar stalker zag.

Beiden zijn dus erg bekend en juichen elkaars successen toe. Ook nu is John waar mogelijk mee op press tour. Hij maakt er een grapje van om steeds voor de camera te sluipen als de cast van Oppenheimer samen is - gewoon als sidekick. Zij zijn tenslotte allemaal collega's en goede vrienden van elkaar.

Een stil plekje
In onderstaand Instagram-bericht van enews is Emily in gesprek met Robert Downey Jr. als haar man tussen hen in verschijnt. Zonder een moment afgeleid te zijn, stuurt zij hem weg, naar 'a quiet place'. Meer staat hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair