De 'To be continued...'-zomer in de bioscoop lijkt helemaal geslaagd!

De 'To be continued...'-zomer in de bioscoop lijkt helemaal geslaagd!

Spider-Man, Fast & Furious, Mission: Impossible en Dune: ze eindigen in 2024 allemaal met een open einde.

Al jarenlang verschijnen er twee-/drieluikfilms. Denk maar aan The Lord of the Rings, Kill Bill, Harry Potter and the Deathly Hallows, The Hobbit en de Avengers: Infinity War/Endgame-films. Dit jaar verschijnen er vier van dat soort films, voorlopig met het nodige succes.

De 'To be continued...'-films die dit jaar al zijn verschenen zijn de tweeluikfilms Fast X, Spider-Man: Across the Spider-Verse en Mission: Impossible: Dead Reckoning Part One. Deze drie films zijn de start van tweeluik-films en prima of zelfs bijzonder goed ontvangen. Ook aan de bioscoopkassa's gaat het erg goed.

Afrondingen
Fast X: Part 2 staat al gepland voor april 2025 en naar verluidt zou het de laatste film in de hoofdreeks zijn, al zijn er geluiden dat er mogelijk ook een Fast X: Part 3 komt.

Across the Spider-Verse krijgt volgend jaar zijn afronding met Spider-Man: Beyond the Spider-Verse en Mission: Impossible: Dead Reckoning verwelkomt zijn Part Two naar verwachting in de zomer van 2024.

Dune: Part Two
Later dit jaar verschijnt Dune: Part Two, naar verluidt het tweede deel van een trilogie. Je kunt dit tweede deel, of het nog te verschijnen derde deel, niet bekijken zonder het voorgaande deel gezien te hebben.


Dune: Part One eindigde net als de eerder genoemde films met een open einde en de ontvangst was sterk. Financieel gezien wist de eerste film niet helemaal te overtuigen, maar er lijkt voldoende hype te zijn gecreëerd waardoor het tweede (en daarmee ook het derde) deel het grote publiek hoogstwaarschijnlijk weet te vinden.

Meer 'To be continued...'?
Het is al bekend dat de musical-verfilming Wicked in twee delen verschijnt, namelijk met kerstmis 2024 en 2025.

NieuwsFilm

meest populair