3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Evil Dead Rise (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Cronin | Cast: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, e.a. | Kijk direct
Roadie Beth ontdekt dat ze zwanger is, en zoekt haar zus Ellie op voor steun. Ellie, een alleenstaande moeder met drie kinderen, woont in een flatgebouw dat op het punt staat gesloopt te worden. Een sterke band hebben de zussen niet. Net dan stuit een van de kinderen op een duister boek. Vleesgeworden demonen zorgen er vervolgens voor dat ze moeten vechten voor hun leven.



Shame (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale, e.a. | Kijk direct
De seksverslaafde dertiger Brandon uit New York duikt vrijwel met elke vrouw in bed, maar weet met geen enkele een relatie te onderhouden. Wanneer zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden en een normaal leven te leiden, maar Sissy weet wel beter.



Life (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, e.a. | Kijk direct
De zes bemanningsleden van het International Space Station staan op het punt om een van de belangrijkste ontdekkingen ooit te doen: buitenaards leven op Mars. Wanneer de astronauten hun onderzoek beginnen te doen, blijken hun methodes onbedoelde gevolgen te hebben. De levensvorm blijkt intelligenter dan gedacht en zich razendsnel te kunnen ontwikkelen. Hierdoor moeten de bemanningsleden al snel vrezen voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair