Vanwege niet een maar twee rukwinden laat Reese Witherspoon behoorlijk wat lichaam zien

De fotografen vinden het zo te zien niet erg.

Wanneer sterren het huis verlaten moeten ze er eigenlijk altijd voor zorgen dat ze er goed uitzien. Je weet namelijk maar nooit of er weer eens een kiekje van je wordt gemaakt op een of ander gênant moment door een fotograaf. Daar weet Reese Witherspoon alles vanaf.

De geliefde actrice, o.a. bekend van Wild en Mud, gaat eigenlijk nooit de straat op zonder er fantastisch uit te zien. Dit is wel te begrijpen, want de paparazzi kunnen op elk moment toeslaan. Je kunt dan nog wel zo goed je best doen, soms maakt dit geen verschil.

Wind
Toen Witherspoon een dagje ging shoppen droeg ze een wit topje met een bijhorend jasje en een kort rood rokje. Door een heftige windvlaag werd haar rokje echter aardig hoog de lucht ingeblazen, waardoor de actrice de mensen achter haar trakteerde op haar achterwerk.

Dit was natuurlijk niet de bedoeling, maar voordat de met een Oscar bekroonde actrice hier iets aan kon doen was het al te laat en werden er behoorlijk wat kiekjes gemaakt van dit moment. Deze staan nu nog steeds op het internet, zoals hier.

Meer
Het bleef echter niet bij een enkele keer voor Witherspoon. Hetzelfde overkwam haar toen ze een evenement bijwoonde en haar jurkje door een rukwind ook flink de lucht invloog. Deze foto is weer hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair