Emily Ratajkowski trakteert Instagram op pikante foto's maar veroorzaakt ook controverse

Emily Ratajkowski trakteert Instagram op pikante foto's maar veroorzaakt ook controverse

Aan welke kant sta jij?

Er gaat bijna geen enkele week voorbij zonder dat we iets te horen krijgen over Emily Ratajkowski. Het wereldberoemde model post vaker 'spannende kiekjes' of komt zelf weer met pikante verhalen. Nu is het weer raak.

Nog niet zo heel lang geleden liet Ratajkowski weten de filmwereld achter zich te laten. De reden hiervoor? Ze werd slecht behandeld. Zo gaf ze zelf aan: "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar borsten?". Ik ben daar nu klaar mee".

Kritiek
Toch zorgt dit ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Ratajkowski heeft al vaker laten weten dat ze meer is dan een lustobject, maar zet zich zelf wel nog vaak zo neer. Al eerder liet ze weten dit te doen zodat haar autobiografie dan beter zou verkopen.

Sommige mensen vinden het dan ook vreemd dat de voormalige actrice, die zichzelf een feministe noemt, behoorlijk vaak pikante foto's op Instagram post. Dat is ook wel duidelijk te zien als je nu haar pagina bezoekt.

Foto's
Zo was ze nog niet zo heel lang geleden in Versailles, Frankrijk, voor een reclamecampagne, maar daarvoor had Ratajkowski maar nauwelijks wat aan. Enkele dagen geleden was het weer raak, toen ze wel een heel apart jurkje aanhad dat maar weinig aan de verbeelding overlaat...

Er is een groep die voor Ratajkowski opkomt. Zij zeggen dat het model gewoon moet kunnen doen waar ze zin in heeft. Anderen vinden haar juist weer een hypocriet en vinden dat het zo onderhand een keer gedaan moet zijn. Oordeel zelf maar door op de bovenstaande linkjes te klikken.

NieuwsFilm

meest populair