Opmerkelijke "Kenergy" uitspraken van Ryan Gosling: "Het voelde aan als koorts"

Opmerkelijke "Kenergy" uitspraken van Ryan Gosling: "Het voelde aan als koorts"

Hij is niet te stoppen als Ken

Ryan Gosling is goed in zijn personage gedoken. Dat blijkt uit interviews rond de première van de nieuwe Barbie. Hij heeft die "Kenergy" en het is duidelijk dat hij het opneemt voor alle mannelijke barbie-poppen.

In het begin zag de stoere acteur uit The Gray Man niet dat hij geschikt zou zijn voor de rol van Ken. Hij zegt: "Op de een of andere manier vonden Greta Gerwig en Margot Robbie die Kenergy in mij. En nu is het niet te stoppen."

Kwam uit het niets
Hij vertelt over die metamorfose: "Het voelde alsof ik gewoon mijn leven leidde en uit het niets blondeerde ik ineens mijn haar, schoor ik mijn benen en droeg ik kleding in neontinten. Het voelde aan als een koorts, waar ik wakker word met spray tan op mijn lakens."

Ook vergelijkt hij bij Buzzfeed het spelen van Ken met het maken van kaneelbroodjes. Hij vertelt: "Mij verplaatsen in Ken is als het openen van een blikje deeg. Bij het draaien plopt het deeg eruit en is dan niet meer terug te krijgen."

Geen onderzoek nog
Tegen Extra zegt hij: "Er is niet veel bekend over Kenergy. Daar is geen onderzoek naar gedaan. Maar voor mij is het echt. Bij mij kwam het opzetten als uitslag en transformeerde naar een kleurtje."

Meer over die transformatie staat hier bij EW.com. De uitleg over de kaneelbroodjes staat hieronder in een Twitter-bericht van Buzzfeed.



NieuwsFilm

meest populair