Yolanthe Cabau laat haar hart spreken na het overlijden van de moeder van Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau laat haar hart spreken na het overlijden van de moeder van Wesley Sneijder

Kan niet slapen

Yolanthe Cabau mag dan wel gescheiden zijn van Wesley Sneijder, maar het fijne contact met haar ex-schoonmoeder bleef. Tot nu. Want 'mama Syllie' is overleden aan de gevolgen van kanker.

Het nieuws komt hard aan, want de ster uit Just Say Yes schrijft op haar Instagram een schrijnend eerbetoon. Hieronder staat dat bericht met een foto van hen samen.

Kan niet slapen
Yolanthe vangt aan met: "Ik lig op bed en kan niet slapen. Gisteren zijn we deze mooie, lieve engel verloren. Ik kan het maar niet bevatten."

Yolanthe vertelt ook over hoe haar ex-schoonmama het voor haar opnam als iemand kwaad over haar sprak: "Als een leeuwin vocht je voor mij. Je pikte het niet. Niet op social media en niet in het echte leven."

Haar hart spreekt
Ze vertelt hoe knap de oudere vrouw omging met haar ziekte: "Tot aan je laatste dagen moest je om mij lachen. Je wilde niet opgeven. Je wilde nog zo graag van alles genieten."

Yolanthe laat haar hart spreken als zij zegt: "We zijn ontroostbaar. Waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor een laatste knuffel? Mijn hart is in duizend stukjes gebroken."



NieuwsFilm

meest populair