Verbluffende vakantie van Samuel L. Jackson en Magic Johnson op een superjacht in Europa

Verbluffende vakantie van Samuel L. Jackson en Magic Johnson op een superjacht in Europa

Opnieuw vieren zij vakantie samen

Samuel L. Jackson is een harde werker. Maar elk jaar maakt de veelzijdige acteur tijd vrij voor een belangrijke reünie op de superjacht van Magic Johnson. Ook nu voeren zij over de Middellandse Zee.

En dat het aan boord luxe aan toe gaat, is een understatement. Zo plaatste de nu 74-jarige Marvel-held foto's in zijn Instagram-stories, die hier in het artikel van People te zien zijn. Hieronder staat een deel van het gezelschap op in een Instagram-bericht van de bekende basketballer.



Lekker luxe
Op de ene foto steken acupunctuurnaalden uit een schouder. Op een andere foto zit zijn rug vol cupping cups. Het ziet er erg grappig uit en zo bedoelt Samuel het ook. Voor de legendarische Nick Fury moet dit een makkie zijn.

De rust is welverdiend, want zijn nieuwe Marvel-serie Secret Invasion is sinds kort op Disney+ te zien. Eerder dit jaar was de ster ook te zien in zijn theaterproductie The Piano Lesson. Hij kreeg er een Tony-nominatie voor.

Lekker gezellig
Magic Johnson plaatste meerdere berichten op zijn Instagram. Hierboven staat een deel van het gezelschap op het dek van het luxueuze schip. Hieronder staat een andere foto, waarbij ook een andere legendarische sporter, Michael Jordan, te zien is.

Het schip deed onder meer Capri in Italië aan, Saint-Tropez en Antibes in Frankrijk. Voor hen is het dagen bijpraten met goede vrienden met lekker eten en genieten. Het is eigenlijk zoals een vakantie zou moeten zijn.

Lekker geregeld
En benieuwd of het echt zijn boot is? Daar is Magic Johnson eerlijk in. Hij huurt elk jaar een schip af. Dit jaar werd het de Phoenix 2, en die hele beleving werd geregeld door het bedrijf Burgess.



NieuwsFilm

meest populair