3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Where the Crawdads Sing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.



Mowgli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a. | Kijk direct
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.



The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse zakenman Mickey Pearson heeft een zeer lucratieve wiethandel op weten te bouwen in Londen, maar wil daar nu mee stoppen. Maar zodra de onderwereld lucht van deze plannen krijgt, raakt hij flink in de problemen. Diverse criminelen zien namelijk hun kans om de handel van Pearson hardhandig over te nemen.



NieuwsFilm

meest populair