Jason Momoa smeekt om gevaarlijker werk: "Het is mijn passie"

Jason Momoa smeekt om gevaarlijker werk: "Het is mijn passie"

Hij weet er best veel van

Ook een grote ster als Jason Momoa heeft wensen die niet uit komen. Maar na jaren smeken is het zover: Hij mag de ongelooflijk populaire Shark Week van Discovery Channel presenteren.

Dit jaarlijkse thema is alweer 35 jaar oud. Tegen People zegt de ster uit Aquaman: "Ik smeek er al een tijdje om. Ik denk dat wij het al vanaf 2018 proberen."

Graag gevaarlijker werk
Het probleem was niet zijn bereidheid, want hij wil graag gevaarlijker werk. Het was het feit dat zijn agenda steeds vol zat met ... gevaarlijke stunts in films.

Haaien fascineren hem al vanaf zijn kinderjaren. Hij groeide op in Hawaï en keek altijd naar Shark Week. Ook studeerde hij maritieme biologie voordat hij besloot te acteren.

Het is passie
Jason vertelt: "Het is mijn passie. Dit is wat ik altijd al heb willen doen. Ik ontmoet mensen aan wie ik meer kan vragen. Dat is gewoon leuk. En ik kan het delen met mijn kinderen."

Meer over de special staat hier in het artikel van People. Jason Momoa plaatste onderstaand filmpje van de aankondiging op zijn Instagram. Zoals een volger zegt: "It is going to be jaws-ome."



NieuwsFilm

meest populair