Romy Monteiro warmt haar lichaam op tijdens loeihete vakantie

Romy Monteiro warmt haar lichaam op tijdens loeihete vakantie

Romy Monteiro deelt foto's uit Portugal en ze ziet er weer prachtig uit.

De Nederlandse ster Romy Monteiro is lekker op vakantie in Portugal. Ze is daar aan het genieten van de zon, nu het hier allemaal even iets minder is wat betreft de temperatuur. Mooie foto's van de vakantie staan nu op haar Instagram.

Zou de in Utrecht geboren Romy komende jaren meer gaan acteren? Het zou zomaar kunnen, maar voorlopig blijft het wat betreft films en series wat dunnetjes. Ze lijkt op dit moment meer bezig met andere zaken.

Acteren
Uiteraard kan Romy best wel acteren (en zingen), maar dat doet ze waarschijnlijk liever op een podium. Ze is namelijk in meerdere musicals te zien geweest. Zo brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard.

Uiteraard zien en zagen we haar ook allerlei Nederlandse tv-programma's, van Mijn vader is de beste tot It Takes 2 en van DanceSing tot Oh, wat een jaar! In 2021 ging ze acteren, als Indra Kalkhoven in soap Goede tijden, slechte tijden.

Portugal
"First Portugal Dumpje," schrijft Romy - recent nog door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland - bij een reeks foto's in bikini's, eten en allerlei andere vakantiezaken.


Zien hoe de 30 jarige Romy erbij ligt in haar bikini? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Van de bikini op de eerste foto lijkt ze overigens ook een zwarte versie te hebben, gezien de video op de zesde stek. En zomerse jurkjes heeft ze ook meegenomen.

Alexandra Daddario
Heb je ook al de foto van Alexandra Daddario in haar doorschijnende jurkje gezien?

NieuwsFilm

meest populair