Rihanna krijgt miljoenen likes met opzienbarende foto's die weinig aan de verbeelding overlaten

Rihanna krijgt miljoenen likes met opzienbarende foto's die weinig aan de verbeelding overlaten

Ze ziet er dan ook fantastisch uit.

Rihanna is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar ook als actrice heeft ze meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens eventjes niet werkt is ze vaak te vinden op Instagram en dat is nu ook weer het geval. Haar laatste kiekjes zijn echter wel behoorlijk pikant.

Rihanna, o.a. bekend van blockbusters als Ocean's Eight en Valerian and the City of a Thousand Planets, heeft behoorlijk wat volgers op Instagram. De wereldberoemde zangeres, die ook nog het openingsnummer verzorgde voor Black Panther: Wakanda Forever, heeft namelijk 152 miljoen volgers.

Kiekjes
Niet zo heel gek dus, dat wanneer Rihanna weer eens iets post op Instagram dat ze binnen de kortste keren bedolven wordt onder de likes en complimenten. Dat is zeker ook het geval voor haar laatste bericht.

Rihanna zingt en acteert niet alleen, maar ze heeft ook haar eigen lingerie lijn. Meerdere modellen duiken wel vaker op in haar kleding, maar de zangeres doet hier zelf ook aan.

Ondanks het feit dat ze al enkele maanden zwanger is, komt Rihanna nu met behoorlijk spannende ondergoed kiekjes. Eerlijk is eerlijk, ze heeft een behoorlijke babybuik maar mag er zeker zijn.

Bekijk de foto's zelf door hier te klikken.

NieuwsFilm

meest populair