Alexandra Daddario toont haar lijf in doorschijnend jurkje waar je u tegen zegt

Alexandra Daddario toont haar lijf in doorschijnend jurkje waar je u tegen zegt

Ze is helemaal bedekt met grote merken.

Actrice Alexandra Daddario heeft de afgelopen jaren weer wat hitjes te pakken nadat ze enkele jaren wat meer uit beeld was, waarschijnlijk omdat ze het gewoon wat rustiger aan deed. Nu zien we haar vooral in succesvolle tv-series.

Op Instagram is ze ook hot met maar liefst 24,1 miljoen volgers en daar zijn grote merken dol op. Op een nieuwe foto zien we haar in een doorschijnende jurk, met daaromheen heel wat andere merken en namen. Maar eerst haar films en series, van toen, nu en straks.

Films en series
De in New York City geboren brunette kennen we uiteraard uit de tv-serie True Detective en de Percy Jackson-films uit 2010 en 2013. Ook speelde ze in titels als Texas Chainsaw, San Andreas en Baywatch.

In 2021 had ze als Rachel Patton een belangrijke rol in The White Lotus en afgelopen jaar mocht ze de hoofdrol spelen in Anne Rice's Mayfair Witches. Op de IMDb zien we op dit moment één nieuw project staan, namelijk de dramafilm I Wish You All the Best met ook Cole Sprouse en Lexi Underwood.

Merken
Op Instagram krijgt ze nu al bijna een miljoen likes op haar nieuwste foto's. We zien haar in een doorschijnende jurk van styliste Emma Jade Morrison en make-up door Hung Vanngo. Haar haren zijn gedaan door Marty Harper en het horloge komt van het merk TAG Heuer.


Wil je de 37 jarige Alexandra Daddario in haar jurk zien? Bekijk de foto's dan nu op de Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair