'Misson Impossible'? Pom Klementieff en Hayley Atwell verzonnen zelf hun personages

'Misson Impossible'? Pom Klementieff en Hayley Atwell verzonnen zelf hun personages

Tom Cruise stelde de cast samen zonder dat de rollen geschreven waren

Marvel-helden Hayley Atwell en Pom Clementieff werden aangenomen voor Mission Impossible - Dead Reckoning zonder specifieke karakters voor ogen. Het klinkt raar, maar Tom Cruise en Christopher McQuarrie zochten liever eerst de juiste personen bij elkaar.

Hayley Atwell vertelt hier in het artikel van Insider: "Tijdens de screentest zeiden ze dat zij niet een persoon bij een personage zochten, maar iemand om mee samen te werken. In real time creëerden wij dat personage, rekening houdend met de camera."

Flink improviseren
Hayley vertelt dat dat aardig improviseren was op de set. Haar charismatische karakter had ook geen naam tot veel later.

Hayley zegt: "De naam Grace was ironisch bedoeld door wie zij is. Maar ook doordat ik zo geduldig hielp uitdenken."

Compleet maf
Pom Clementieff vertelt: "Wij hebben steeds overlegd over het vormgeven van mijn personage. Dat was nadat ik was aangenomen."

Pom zegt over haar vreemde personage: "Ik wilde iemand neerzetten die compleet maf is en schrik aanjaagt. Ik wilde zelf mijn stunts doen. Dus dachten wij na over hoe zij beweegt en wat zij draagt. Er ging tijd zitten in het creëren van dit kleine monster."

In de onderstaande YouTube-video van CinemaBlend staat meer.



NieuwsFilm

meest populair