3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Bones and All (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a. | Kijk direct
De achttienjarige Maren heeft een onstilbaar verlangen naar mensenvlees. Na het zoveelste incident, heeft haar vader er genoeg van. Vanaf dan staat ze er alleen voor. Tijdens haar reis door Amerika ontdekt ze dat er meer mensen zoals zij zijn. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een intieme relatie.



House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Wanneer Patrizia Reggiani op een feestje Maurizio Gucci ontmoet, weet zij dat ze haar man gevonden heeft. De twee trouwen en bevechten hun positie binnen het modehuis. Binnen de familie is de sfeer behoorlijk giftig, maar daar is Reggiani als geen ander tegen opgewassen. Nadat Gucci haar dumpt, is ze bereid om tot het uiterste te gaan om terug te krijgen waar ze altijd al van droomde.



Manchester by the Sea (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Lonergan | Cast: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, e.a. | Kijk direct
Klusjesman Joe worstelt na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer Joe met zijn benoeming tot voogd van zijn zestienjarige neef. Daarvoor moet hij terugkeren naar zijn geboorteplaats North Shore. Op die plek wordt hij echter geconfronteerd met pijnlijke herinneringen aan het verleden met zijn ex-vrouw Randi.



NieuwsFilm

meest populair