Zo fris en fruitig zag Victoria Koblenko eruit toen ze 20 jaar was

Zo fris en fruitig zag Victoria Koblenko eruit toen ze 20 jaar was

Een behoorlijk spannende GTST video.

Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Victoria Koblenko langskomen. Zelfs wanneer zij niet post is er nog genoeg moois van haar te vinden.

De 42-jarige actrice post maar wat graag opvallende foto's en filmpjes van zichzelf op sociale media. Heel erg gek is dit niet. Koblenko sport flink en zorgt goed voor haar lichaam. Dit laat ze dan ook wel vaker zien, maar kunnen deze kiekjes ook opboksen tegen haar optreden in GTST?

Spannend
Net zoals de nodige andere bekende Nederlandse acteurs was Koblenko op een gegeven moment ook te zien in de geliefde serie. De actrice speelde namelijk het geliefde personage Isabella Kortenaer. Ze kroop eerst van 14 maart t/m 21 juni 2005 in de huid van dit personage, om vervolgens nog enkele weken terug te keren in 2010.

Koblenko was dus in heel wat afleveringen te zien, maar haar meest pikante scene is toch wel die met actrice Alexandra Alphenaar (te zien als Ronja). Op een gegeven moment lopen de twee dames elkaar tegen het lijf en zoenen ze er op los.

Een behoorlijk 'hete' scène, die nog steeds, vele jaren later, gegraveerd is in de gedachten van de nodige GTST-fans. Bekijk het moment hieronder terug.



NieuwsFilm

meest populair