Trailer 'Blue Beetle': Overtuigt deze wel na floppen van 'The Flash' en 'Shazam 2'?

Trailer 'Blue Beetle': Overtuigt deze wel na floppen van 'The Flash' en 'Shazam 2'?

Blue Beetle zet eerste stappen in nieuwe DC Universe?

In de jammerlijk geflopte The Flash werd het DC Universe overduidelijk overhoop gegooid. Toch lijkt het erop dat de franchise vanaf 2025 nog rigoureuzer wordt aangepast. Naar verluidt zou de volgende film, Blue Beetle, al een eerste stap in die nieuwe wereld zetten.

Of dit zo is, zal uiteraard nog moeten blijken. Blue Beetle werd al opgenomen voordat de nieuwe beleidsbepalers, waaronder James Gunn, de regie over de franchise kregen.

Veel onbekende namen
Nu is er wel een nieuwe trailer voor de film van regisseur Angel Manuel Soto, die je misschien kent van de miniserie Menudo: Forever Young of de film Twelve. Hij liet al weten dat hij hoopt op een Blue Beetle-trilogie.

In de beelden zien we uiteraard hoofdrolspeler Xolo Maridueña als Jaime Reyes alias Blue Beetle. Hij krijgt zijn krachten doordat hij de symbiotische krachten krijgt van de Scarab. Het enige probleem is dat Victoria Kord, gespeeld door Susan Sarandon - de enige echt grote naam in de film -, de Scarab graag ook in bezit krijgt.

Trailer
Over ruim anderhalve maand moet Blue Beetle in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder zie je de tweede officiële trailer voor de DC-film.



NieuwsFilm

meest populair