Tom Cruise haat filmjournalist door voorval jaren geleden: nergens meer welkom

Tom Cruise haat filmjournalist door voorval jaren geleden: nergens meer welkom

Een onbeleefd interview betekent een eeuwige wrok

Het blijkt dat Tom Cruise een wrok kan koesteren. Bij de première van Mission Impossible: Dead Reckoning in Australië bleek een journalist te missen.

De beste journalisten uit het land waren aanwezig, behalve Peter Overton van Channel Nine. Hij was degene die in 2005 een spraakmakend interview met Tom Cruise deed voor 60 Minutes. Hierbij ging de interviewer behoorlijk tegen de regels in.

Op de spits drijven
Zo vroeg Peter Overton hoe Tom zou reageren als iemand mensen van de scientology church een stel idioten zou vinden. Ook vroeg hij of Tom Cruise opnieuw van plan was met Nicole Kidman te trouwen na te zijn gescheiden van haar. Tom was echter al samen met Katie Holmes.

Het leverde een ongelooflijk ongemakkelijk interview op, waarbij Tom vertelde dat Peter onbeleefd en onprofessioneel bezig was. Peter wilde niet luisteren en bleef het gesprek op de spits drijven.

Spotlight op film
Aan Woman's Today zei een bron desgevraagd: "Iedereen die met dat interview te maken had, is van de lijst geschrapt. Tom wilde de spotlight op zijn film, niet op zijn verleden."

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van Sunrise vertelt Tom meer over de film.



NieuwsFilm

meest populair