Jamie Foxx laat zich na maandenlange stilte eindelijk weer zien

Jamie Foxx laat zich na maandenlange stilte eindelijk weer zien

Het lijkt gelukkig al heel veel beter met hem te gaan.

Een lange tijd ging het niet zo heel goed met Jamie Foxx. In april werd de geliefde acteur opgenomen in het ziekenhuis maar nu is hij eindelijk weer voor het eerst in vele maanden in het openbaar opgedoken.

Foxx, o.a. bekend van Ray, Django Unchained en Spider-Man: No Way Home, werd op 13 april met spoed opgenomen vanwege "een medische complicatie". Wat het precies is dat is niet bekend, maar in mei liet de acteur wel even kort van zich horen.

Teken van leven
Foxx kwam toen nog met het volgende bericht: "Ik waardeer alle liefde die ik krijg. Ik voel me gezegend." Twee weken later volgde het bericht dat de acteur verbleef in een revalidatiecentrum in Chicago.

Amerikaanse media beweren dat de acteur verbleef in een revalidatiecentrum gespecialiseerd in zorg na hersenbloedingen, verwondingen aan de ruggengraat en herstel na behandelingen voor kanker.

Video
Het is echter goed om te zien dat het nu beter gaat met de acteur. TMZ wist namelijk beelden te bemachtigen waarin de acteur lachend en zwaaiend op een boot zit. Bekijk het filmpje hier.

NieuwsFilm

meest populair