Actrice Cara Delevingne afgebrand als ze interview weigert tijdens F1 Silverstone

Actrice Cara Delevingne afgebrand als ze interview weigert tijdens F1 Silverstone

Tja, haar reactie is dan ook niet erg vriendelijk...

Grote filmsterren komen bijna overal binnen en dat geldt ook voor de Formule 1. Het komt dan ook wel vaker voor dat Max Verstappen bekendheden tegen het lijf loopt. Recentelijk was Cara Delevingne van de partij, maar dit was een behoorlijk 'awkward' moment.

De actrice, o.a. bekend van Suicide Squad en Valerian and the City of a Thousand Planets, mocht een dagje doorbrengen op de grid. Hier mag niet zomaar iedereen naartoe, maar Delevingne was een van de gelukkigen. Toch kwam ze niet heel vriendelijk over.

Interview
Wanneer acteurs op de grid komen worden ze vaker voor een interview gevraagd en dit was niet anders voor Delevingne. De bekende Formule 1 commentator Martin Brundle vroeg de actrice of ze enkele vragen kon beantwoorden, maar hier had ze duidelijk niet veel zin in.

Delevingne wil zich snel uit de voeten maakt en zegt dat ze geen interesse heeft, maar Brundle zegt dat alle sterren even de tijd nemen voor een kort gesprek. Toch is de actrice niet overtuigd en wuift dit weg door te zeggen dat ze niks hoort.

Twee kanten
Vervolgens geeft Brundle dus maar op, maar niet zonder nog even uit te halen naar Delevingne door op een ironische manier te zeggen: "Jammer zeg, ik weet zeker dat dit een bijzonder interessant gesprek zou zijn geweest".

Sommige mensen vinden zijn reactie ietwat overbodig, terwijl anderen weer vinden dat de actrice wel eventjes iets had kunnen zeggen. Klik hier voor de video.

NieuwsFilm

meest populair