Nee, George Clooney wordt niet de Batman in 'The Brave and the Bold'

Nee, George Clooney wordt niet de Batman in 'The Brave and the Bold'

We kunnen een compleet nieuwe acteur in de rol verwachten.

Nu James Gunn zijn Superman en Lois Lane gevonden voor de eerste film in zijn nieuwe DCU, zijn fans vanzelfsprekend benieuwd wie de nieuwe Bruce Wayne/Batman gaat worden in de aanstaande film The Brave and the Bold. Gunn bevestigt nu wie in ieder geval niet de nieuwe Batman wordt.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor The Flash.

Clooney
Fans wisten dat ze in The Flash twee verschillende versies van Batman te zien zouden krijgen: die van Ben Affleck en die van Michael Keaton. Het was voor velen een verrassing toen ze aan het eind van de film niemand minder dan George Clooney ook weer terugzagen als Bruce Wayne.

Aangezien The Flash eindigde in een universum waar Clooney Bruce Wayne/Batman is, gingen mensen er vanuit dat hij de rol ook weer ging vertolken in The Brave and the Bold. Niets blijkt minder waar.

Duidelijk
Een fan besloot simpelweg om aan Gunn te vragen hoe het nu precies zit met Clooney's Batman. Hij vroeg: "James, kun je bevestigen of George Clooney de DCU Batman is? Hield van de cameo in The Flash, maar sommige mensen lijken in de war over wie Batman gaat worden in je DCU."


Gunn had zoals gewoonlijk een kort maar krachtig antwoord op deze vraag: "Dat is hij niet." Clooney's terugkeer lijkt dus eenmalig te zijn. Wie dan wel de nieuwe Batman gaat worden, is nog maar de vraag.

NieuwsFilm

meest populair