Komende superheldenfilm van DC bevat weer flink wat cameo's

Komende superheldenfilm van DC bevat weer flink wat cameo's

Fans kunnen weer rekenen op een aantal cameo's.

Na Shazam 2 en The Flash is het nu de beurt aan Blue Beetle om te proberen een nieuwe hit voor DC Studios te worden. Hoofdrolspeler Xolo Maridueña geeft doorgewinterde DC-fans nu een extra reden om de film te kijken.

In een nieuw interview met The Wrap onthult Maridueña dat de film een aantal verrassingen bevat die wel eens goed in de smaak kunnen vallen bij de fans.

Cameo's
Maridueña kon natuurlijk niet in detail ingaan op wie fans kunnen verwachten, maar hij vertelde wel het volgende: "Ik denk dat als je een DC-fan bent, er meer dan één personage zal zijn dat je herkent. Dat kan ik je vertellen."

DC-studios CEO James Gunn heeft in het verleden gezegd dat Blue Beetle het eerste personage wordt in het DCU, maar de film is gemaakt voordat Gunn zijn huidige functie bij de studio kreeg. De kans bestaat dus dat we personages uit het DCEU kunnen zien.

Ted Kord
Het kan ook zijn dat Maridueña juist hint naar klassieke DC-personages die fans voor het eerst op het witte doek te zien kunnen krijgen. In de trailer zagen we al de kostuums van Dan Garrett en Ted Kord, de vorige twee helden met de naam Blue Beetle.


The Hollywood Reporter meldde eerder dit jaar dat het ook mogelijk is dat Xolo Maridueña te zien zal zijn in de aanstaande serie Booster Gold, maar dat hangt af van het succes van de film. Toch is het niet onmogelijk dat er op het laatste moment een Booster Gold-cameo is opgenomen voor de film.

NieuwsFilm

meest populair