Foto's: Jennifer Garner stoomt haar lichaam klaar voor grote Marvel-rol

Foto's: Jennifer Garner stoomt haar lichaam klaar voor grote Marvel-rol

De filmopnamen zijn gestart.

Jennifer Garner traint graag onder begeleiding van personal trainers. Maar de laatste tijd heeft zij daar een schepje bovenop gedaan. De reden? Zij pakt weer de rol op van haar actieheldin Elektra. Na bijna 20 jaar zal Elektra weer te zien zijn in de nieuwe Deadpool 3.

Naar verluidt zijn de filmopnamen gestart, terwijl Jennifer Garner de promotie van haar nieuwe korte serie The Last Thing He Told Me afrondt. Hieronder staat een bericht op haar Instagram over dat filmwerk.

Pittige trainingssessie
Na een epische avond bij een Taylor Swift-concert, alwaar Jennifer meteen een inzameling hield voor een goed doel, werd de actrice gespot bij een pittige trainingssessie. Op de foto's hier bij Daily Mail kun je zien dat zij hard oefent. Ook lacht zij tussendoor gul.

De 51-jarige ster heeft alle make-up thuis gelaten en ziet er stoer uit in een haltershirt en bokshandschoenen. Zij behoort misschien wel tot een van de weinige sterren die er zonder make-up ook fantastisch uitzien.

Topfit en geloofwaardig
Het mag dan wel bijna 20 jaar geleden zijn dat de ster de rol van Elektra op zich nam in de film Daredevil, maar zij doet er alles aan om topfit en geloofwaardig te zijn. In de nieuwe actiefilm zullen ook Ryan Reynolds en Hugh Jackman te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair