Hugh Jackman waakt als een 'Wolverine' over zijn knappe dochter: "Strikte datingregels"

Hugh Jackman waakt als een 'Wolverine' over zijn knappe dochter: "Strikte datingregels"

Dochter Hugh Jackman moet zich aan strikte 'dating regels' houden

Hugh Jackman worstelt met het idee dat zijn 18-jarige dochter eerdaags aan afspraakjes zal beginnen. Wat dat betreft, lijkt hij erg op zijn actieheld Wolverine.

Zijn tiener zal komend schooljaar aan haar laatste collegejaar beginnen. Een vriend van de familie zegt: "Aan het einde van het jaar is er een 'prom'. Daar kan hij niet omheen. Hij worstelt met het feit dat zijn kind groot wordt."

Strenge dating regels
Aan Woman's Day vertelde zijn vrouw, actrice en producer Deborah-Lee Furness dat hij strenge 'dating regels' heeft opgesteld. Want Ava moet eerst zijn vertrouwen winnen.

Het stel is al 27 jaar getrouwd. Naast hun geadopteerde dochter van 18 delen zij ook een geadopteerde zoon van 22. Hier in het artikel van Daily Mail staan foto's van het gezin.

Druk met nieuwe film
Hugh Jackman is de laatste tijd druk met trainen voor de filmopnamen van Deadpool 3. Hij zal in die film opnieuw als Wolverine te zien zijn.

Een strikt dieet gaat hem echter niet helemaal soepeltjes af, zoals hieronder te zien valt op zijn Instagram. Hij heeft een 'cheat day'.



NieuwsFilm

meest populair