Waanzinnige laatste trailer voor monsterhit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

Waanzinnige laatste trailer voor monsterhit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

Het is deze week eindelijk zover!

Over enkele dagen is het eindelijk zo ver en krijgt Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One zijn langverwachte release. Fans van de franchise staan te trappelen om Hollywoodster Tom Cruise weer de gekste stunts te zien uitvoeren. Nu worden we nog een keer getrakteerd op een nieuwe trailer.

Alhoewel de release van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One erg dichtbij is, is er nog niet enorm veel bekend omtrent het plot. Volgende de officiële synopsis moeten Ethan Hunt en het IMF-team een gevaarlijk wapen zien te vinden voordat het in de verkeerde handen valt.

Team
Hunt zal weer worden bijgestaan door zijn trouwe team. Ook duiken meerdere oude bekenden op, maar natuurlijk zitten er ook genoeg nieuwe gezichten in de blockbuster. Ze komen bijna allemaal voorbij in de onderstaande trailer.

Bekijk de prachtige beelden hieronder.



Ontvangst
De laatste paar Mission: Impossible-film werden alleen ijzersterk onthaald. Dead Reckoning Part One lijkt deze trend voort te zetten. Op dit moment staat de blockbuster op een hele mooie 8,3 op IMDb en zelfs een 99% op Rotten Tomatoes

NieuwsFilm

meest populair