Jessica Simpson valt bizar veel af: nog moeilijk te herkennen

Jessica Simpson valt bizar veel af: nog moeilijk te herkennen

De actrice ziet er veel anders uit.

Jessica Simpson deelt wel vaker foto's en filmpjes op haar Instagram-pagina. Heel erg gek is dit niet, want de actrice heeft meer dan 6 miljoen volgers. Haar laatste reeks kiekjes valt echter wel behoorlijk op.

Simpson, o.a. bekend van The Dukes of Hazzard, heeft vaak geschommeld als het aankwam op haar gewicht. Nu is de 42-jarige actrice echter behoorlijk tevreden, maar heel erg gek is dit niet. Ze viel maar liefst 45 kilo af en zit letterlijk en figuurlijk weer lekker in haar vel.

Tevreden
Vorig jaar liet de actrice zich er nog over uit. Zo zei ze toen: "Het heeft drie jaar geduurd maar ik was geduldig en vastberaden. Ik had kleine doelen en ging telkens een stapje verder".

"Het is makkelijk om op te geven. Soms voelt het ook gewoon onmogelijk aan, maar dan helpen de 'kleine stapjes' wel, want zo kun je het langzaam maar zeker opbouwen om je doel te bereiken".

Het resultaat mag er zeker zijn. Simpson voelt zich topfit en heeft al eerder aangeven zich lekker in haar vel te voelen: "Ik wist niet of het ging lukken, maar ik voel me nu eindelijk goed genoeg om een bikini te dragen. Toen ik mijn doel had bereikt moest ik echt even huilen van blijdschap".

Reeks
Ook in haar nieuwe reeks foto's voor Bustle zich Simpson er geweldig uit. Het zijn dan ook behoorlijk pikante kiekjes. De actrice heeft enkel en alleen een bikini aan, al draagt ze op een kiekje eveneens een backless jeans terwijl ze een push-up doet. Klik hier voor alle foto's.

NieuwsFilm

meest populair