Dit is de hilarische reden achter het ooglapje van Rebecca Ferguson van 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

Dit is de hilarische reden achter het ooglapje van Rebecca Ferguson van 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

Een bijzonder verhaal.

Rebecca Ferguson speelt al enkele jaren een grote rol in de Mission: Impossible-franchise. De actrice is dan ook weer te zien in het nieuwe deel, genaamd Dead Reckoning Part One, maar waarom heeft ze eigenlijk een ooglapje?

In de trailer zagen we de actrice al voorbij komen. Ferguson kruipt weer in de huid van Ilsa Faust en maakt deel uit van Ethan Hunts team. Toch leek het er heel even op dat haar iets zou overkomen, aangezien ze maar een oog 'heeft'. De reden daarvoor is echter heel anders dan je denkt.

Knullig
Tijdens een recent interview, waar Simon Pegg (Benji Dunn in de franchise) ook bij aanwezig was, werd de actrice hierover gevraagd. Haar antwoord was als volgt: "Je denkt dat een ooglapje waarschijnlijk iets gaafs is en dat er een coole reden achter schuilt. Dat is helaas niet het geval..."

Op dat moment zegt Pegg: "Dat is omdat je niet kan knipogen toch?" Ferguson haakt hier op in: "Ik kan niet f*cking knipogen. Toen we deze scène opnamen werd me gevraagd een oog te sluiten, maar het leek nergens op. We probeerden het meerdere keren maar het lukte gewoon niet. Vervolgens gingen we dus maar voor een ooglapje..."

Speciaal
Pegg komt wel voor zijn collega op: "Toch komt hier ook heel wat moois uit voor. Dat is echt waar het bij 'Mission' om draait. Soms kunnen we iets niet doen zoals we het in gedachten hebben, maar we vinden er altijd een oplossing voor. Vaak is de oplossing zelfs beter dat het originele idee en dat is hier ook het geval".

NieuwsFilm

meest populair