Jennifer Lawrence werd gestraft: "ik werd een nachtmerrie genoemd"

Jennifer Lawrence werd gestraft: "ik werd een nachtmerrie genoemd"

En dat terwijl zij aangaf dat zij iets niet goed vond

Jennifer Lawrence mag dan een megaster zijn, ook zij begon klein. Zo herinnerde zij dat zij aan het begin van haar carrière gestraft werd door een regisseur.

De ster uit No Hard Feelings vertelt in het gesprek met andere actrices dat zij voor zichzelf op kwam, nadat een regisseur iets "f***ed up" tegen haar zei. Ze was bang dat zij daarna nooit meer acteerwerk zou krijgen.

Bedreigende backlash
Ze vertelt: "Ik maakte uiteindelijk het besluit voor mezelf op te komen. Ik ging daarna naar het toilet en werd gestopt door een producer. Die zei dat ik wist dat zij alles konden horen door een microfoon en dat ik onhandelbaar was - wat niet waar was."

De backlash die daarna ontstond, bedreigde haar carrière. Jennifer vertelt: "Ik werd moeilijk genoemd en een nachtmerrie. En ik denk dat een hoop mensen niets durven zeggen, omdat zij anders geen werk hebben."

Probleem oppakken
Ze zegt nuchter: "Maar je zou moeten kunnen zeggen dat iets fout is. Iemand zou iets aan het probleem moeten doen, in plaats van je te ontslaan."

Gelukkig leidde het incident niet het einde van haar carrière. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van The Hollywood Reporter staat het volledige interview.



NieuwsFilm

meest populair