Dit zijn de 3 best bekeken films op Netflix van dit weekend

Dit zijn de 3 best bekeken films op Netflix van dit weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Out-Laws (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Adam Devine, e.a. | Kijk direct
Owen, een nuchtere bankdirecteur, staat op het punt te trouwen met de liefde van zijn leven: Parker. Op een dag wordt zijn bank overvallen door een beruchte groep criminelen die bekend staan als de 'Ghost Bandits'. De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en de boel volledig te escaleren.



Wham! (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Smith | Met: George Michael en Andrew Ridgeley | Kijk direct
Jeugdvrienden George Michael en Andrew Ridgeley leerden elkaar kennen op school en kwamen er al snel achter een passie voor muziek te delen. Later beginnen ze muziek uit te brengen onder de naam Wham!. De twee groeien uit tot enorme popiconen in de jaren tachtig. Via interviews en beelden uit het archief blikken Michael en Ridgeley in deze docufilm terug op hun carrière en vriendschap.



Casa Coco (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Wilbers | Cast: Gerard Cox, Joke Bruijs, Gijs de Lange, e.a. | Kijk direct
De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit keer komt ook Pleuns jeugdliefde Toon mee. Hij is hoog toe aan vakantie, maar had even niet op Pleun gerekend. De Caraïbische zon blijkt echter tot wonderen in staat.



NieuwsFilm

meest populair