Katja Schuurman vernederd tijdens de ochtendshow op Radio 538

Katja Schuurman vernederd tijdens de ochtendshow op Radio 538

Gaan ze te ver of is het gewoon een grapje?

Katja Schuurman deelt wel vaker pikante filmpjes en foto's op sociale media. Ondanks het feit dat ze altijd behoorlijk veel likes krijgt, vinden sommige mensen haar ook iets te ver gaan. Op de radio worden er zelfs grapjes over haar gemaakt.

De bekende BN'er is tijdens een grappenrubriek in de populaire ochtendshow van Radio 538 gereduceerd tot een eendimensionaal lustobject.

Grappen
De huiscabaratier van de radio, Rob Scheepers, maakte een grapje over het liefdesleven van Schuurman, die al de nodige vriendjes heeft gehad.

Zo zegt Scheepers: "Het is niet te hopen dat ze ook toeslag gaan vragen voor het gebruik van rubber, want dan ben ik binnen drie maanden failliet!' Aldus Katja Schuurman." Vervolgens barst de studio in lachen uit.

Vervelend
Schuurman liet al eerder weten dat het lang niet altijd leuk en makkelijk is om zo bekend te zijn. Zo zegt ze: "Bekendheid brengt ook de nodige vooroordelen met zich mee".

"Kwaadsprekerij en negativiteit zijn als messteken en breken de ander af. Het slaat op je wezen. Ondanks de vele positieve zaken in mijn leven, heeft het mijn zelfbeeld negatief beïnvloed..."

NieuwsFilm

meest populair