3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Passengers (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, e.a. | Kijk direct
Aan boord van een ruimteschip dat mensen naar een nieuw leven op een andere planeet brengt, ontwaakt Jim decennia eerder dan gepland uit zijn kunstmatige hyperslaap. Al snel voelt hij zich ontzettend eenzaam in het verder lege schip. Jim komt voor een lastig ethisch dilemma te staan over het lot van een andere passagier.



Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



Vice (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, e.a. | Kijk direct
Dick Cheney wordt vicepresident onder George W. Bush. Met zijn geduchte vrouw Lynne aan zijn zijde, weet hij op sluwe wijze de macht te veroveren en de boel te manipuleren. Cheney komt bekend staan om zijn omstreden standpunten. Zo is hij een groot voorstander van de Iraakse oorlog.



NieuwsFilm

meest populair