Wie ging het langst in de make-up voor 'Guardians of the Galaxy'?

Wie ging het langst in de make-up voor 'Guardians of the Galaxy'?

Alles voor de showbizz

Bij de Guardians of the Galaxy-films wordt veel met behulp van CGI gecreëerd. Maar sommige sterren trotseerden ouderwets en dapper het styling team. Dat in tegenstelling tot Chris Pratt, Sean Gunn, Brad Cooper en Vin Diesel.

Zo speelde Zoe Saldana het personage Gamora. Zij onderging dagelijks een extreme make-over die al om 03.30 uur startte, zodat zij op tijd op de filmset kon zijn. De transformatie kostte 4 tot 5 uur. Hierbij werden prothesen op voorhoofd en wangen gebruikt - en veel groene verf.

Nog meer werk
Dave Bautista was met een groter team zelfs nog langer bezig om te transformeren tot Drax. Naast 18 prothesen werd hij ook geverfd en dat kostte elke keer 5 uur. Daarnaast moest de ex-worstelaar extra letten op zijn voeding en fitness. Maar dat vond hij allemaal geen probleem.

Veel werk was ook Karen Gillan. Zij verwijderde haar rode haren voor het personage Nebula. Karen was elke keer meer dan 4 uur bezig. Maar haar prothesen en make-up waren het meest interessant om aan te brengen.

Het blijft veel werk
Bij Pom Klementieff was het creatieve team telkens 2 tot 3 uur bezig om haar om te toveren voor Mantis. Het karakter is een combinatie van heel veel make-up en CGI. Bij haar worden prothesen, contactlenzen en pruiken gebruikt.

Gelukkig kostte het verwijderen veel minder tijd, ongeveer een half uur per keer. Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een Instagram-bericht van Chris Pratt van de cast in vol ornaat.



NieuwsFilm

meest populair