Actrice Lily James bewijst hoe mooi ze is zonder uit de kleren te gaan

Actrice Lily James bewijst hoe mooi ze is zonder uit de kleren te gaan

De actrice ziet er weer beeldschoon uit.

Lily James is al enkele jaren een grote naam in de filmwereld, maar daar blijft het niet bij. Niet alleen weet ze de ene na de andere rol te bemachtigen, ook menig bekend modemerk wil met haar samenwerken. Dat valt ook wel te begrijpen wanneer je kijkt naar de onderstaande foto

De afgelopen jaren weet de bloedmooie James flink op te vallen. Zo zagen we het Britse talent alweer even geleden in blockbusters als Cinderella, Baby Driver en Mamma Mia! Here We Go Again.

Meer
Vorig jaar speelde ze een van de hoofdrollen in de miniserie Pam & Tommy, waarin ze in de huid kruipt van niemand minder dan Pamela Anderson. Laatstgenoemde werd lange tijd gezien als een sekssymbool, maar ook James zelf mag er zeker zijn.

De actrice deelt wel vaker spannende kiekjes en filmpjes op Instagram. Ze heeft dan ook maar liefst 3,3 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op nieuwe beelden, maar ook wanneer ze niet uit de kleren gaat ziet ze er natuurlijk beeldschoon uit.

Foto
James deelde een kiekje waarin ze volledig in het zwart is gekleed. De jurk die ze aanheeft zit strak en is niet alleen elegant maar zorgt er ook voor dat de actrice er weer eens geweldig uitziet. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook heel wat likes.

Oordeel zelf maar met de onderstaande foto.



NieuwsFilm

meest populair